Why Hire Us

FAKTUM

FAKTURA

Kom igång direkt

Med hjälp av Faktum Faktura och vår handbok är du snabbt igång och skapar din första faktura. Med bara några klick ligger din logotyp i fakturamallen och du är redo!

Fakturor & Inbetalningar

Inbetalningar kopplas samman med dina skickade fakturor och gör det lätt att hantera dina kundfordringar, inklusive delbetalningar, påminnelser och kreditfakturor.

Användarvänlighet

Faktum Faktura är utvecklat med användarvänlighet i fokus och skall vara enkelt att använda, även för den mest ovana datoranvändaren. Programmet och funktionerna är enkla och självförklarande.

Utan förkunskaper

Du behöver inga speciella förkunskaper om t.ex fakturering, bokföring eller företagsekonomi för att komma igång och skapa din första faktura med hjälp av Faktum Faktura och vår handbok.

Få betalt i tid

Faktum Faktura hjälper dig att få betalt i tid från dina kunder genom enkel översikt av dina kundfordringar och har funktioner för att skicka betalningspåminnelser när detta behövs.

Förbättras konstant

I Faktum Faktura ingår gratis uppdateringar till nya versioner av programmet som ger dig nya funktioner och buggrättningar. Programmet meddelar automatiskt när nya uppdateringar finns.