Beställ Faktum Faktura

Hur du köper Faktum Faktura

Licensen för Faktum Faktura beställer du direkt i programmet efter du testat och är nöjd med det. Ladda ner programmet och testa helt gratis i 60 dagar. När slutet av dina 60 dagar börjar närma sig kommer programmet automatiskt att påminna dig om detta och ge dig möjlighet att beställa programmet. Din fullversion aktiveras automatiskt så snart du genomfört beställningen.

Längst upp i programmet kommer ett informationsfält att synas som visar kvarvarande dagar på din testperiod. Där kan du också klicka för att beställa en licens.

Att prova Faktum Faktura är helt riskfritt. Du förbinder dig inte att köpa något och behöver aldrig säga upp något om du inte trivs med programmet.


Pris och betalning

Pris: 1190kr per år.

Detta ger dig tillgång till en fullversion av Faktum Faktura, inklusive support och mjukvaruuppdateringar i ett helt år.

Betalning sker via faktura till vårt bankgiro. Fakturan skickas till dig via E-post i samband med att du lägger beställningen och du har 15 dagar på dig att betala denna.

Alla priser exklusive mervärdesskatt.


Support

När du köper en licens av Faktum Faktura ingår också support via E-post och telefon, HELT UTAN EXTRA KOSTNAD. Om du har frågor rörande t.ex installation eller användning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.


Mjukvaruuppdateringar

Alla mjukvaruuppdateringar är inkluderade i licensavgiften. Inga extra kostnader tillkommer för att uppdatera din programvara när en ny version blir tillgänglig.

Faktum Faktura känner automatiskt av om nya uppdateringar finns tillgängliga och meddelar dig om detta. Själva uppdateringen sker därefter automatiskt när du väljer att acceptera denna.

Faktum Faktura uppdateras kontinuerligt för att försäkra att du har tillgång till marknadens senaste tekniska utvecklingar samt att programmet är uppdaterat med korrekt information.


Licensperiod

Mjukvarulicensen är giltig över en period om 12 månader. Vid slutet av denna licensperiod har du möjlighet att förnya eller avbryta användningen av programmet.

Licensen kommer aldrig att förnyas automatiskt och det finns inga dolda avgifter.