För idrotts- och intresseföreningar

Lösning för idrotts- och intresseföreningar

Faktum Faktura har funktioner som gör det mycket väl lämpat för användning inom föreningslivet.

Enkel medlemsfakturering

Med hjälp av den inbyggda funktionen för massfakturering kan du med några enkla klick skapa fakturor till alla föreningens aktiva medlemmar. Skapa bara en orginalfaktura och markera därefter vilka medlemmar som denna ska kopieras till. Inget dubbeljobb behövs.

Smart medlemsdatabas

Kunddatabasen i Faktum Faktura kan anpassas för att fungera som en medlemsdatabas i vilken medlemmar kan grupperas på olika sätt. Några exempel på medlemmsgrupperingar är:

  • Aktiv medlem
  • Stödmedlem
  • Avslutad medlem

Självklart kan de olika grupperna anpassas till just era specifika behov. Grupperingarna kan sedan användas som grund vid fakturering av medlems- och träningsavgifter.

Fakturor via E-post

Tänk på miljön och spara pengar på porto och utskrifter. Faktum Faktura gör det lätt att skicka era medlemsfakturor via E-post och hjälper dig att hålla ordning på vilka kunder som vill ha fakturor via E-post och vilka som vill ha den på papper. Medlemmars E-post adress sparas på kundkortet och behöver bara skrivas in en gång.

Fakturor skickas via E-post i PDF-format, vilket gör det enkelt för mottagaren att öppna filen.

Hantera inbetalningar

Hantera och registrera enkelt inbetalningar från era medlemmar. Inbetalningarna knyts till era fakturor och gör det enkelt att hålla ordning på vad som betalats och inte. Den inbyggda fakturajournalen gör det också enkelt att ta fram obetalda fakturor, antingen för en specifik medlem eller en övergripande lista över alla obetalda fakturor.

Unika löpnummer

Faktum Faktura hjälper dig att sätta unika löpnummer på varje enskild faktura. Stöd finns även för att arbeta med flera olika serier av löpnummer.

Momshantering

Faktum Faktura har komplett stöd för momshantering vilket gör att programmet fungerar lika bra oavsett om föreningen är momsregistrerad eller inte.