Skapa professionella fakturor

Skapa professionella fakturor

Faktum Faktura är det perfekta verktyget för att enkelt skapa professionella fakturor. Med bara några klick kan du skapa en faktura innehållande all nödvändig information, så som kunduppgifter, produktrader och momsberäkningar.

Faktum Faktura har utvecklats med användarvänlighet i fokus och gör det snabbt och enkelt för dig att skapa dina kundfakturor.

Din logotyp på fakturan

Ditt varumärke är viktigt och din logotyp är en viktig del av detta. Med Faktum Faktura lägger du med en enkel inställning till din egen logotyp på dina kundfakturor.

Dina företagsuppgifter på fakturan

I programmets företagsinställningar fyller du i uppgifter om ditt företag, så som adresser, telefonnummer och e-post adresser. Faktum Faktura kommer därefter automatiskt att inkludera dessa på alla dina kundfakturor.

Automatisk momsberäkning

Faktum Faktura hjälper dig att hantera momsberäkningen på dina fakturor. Inga fler beräkningar för hand. Du behöver endast välja korrekt momsinställningar för din verksamhet och programmet gör automatiskt resten åt dig.

Självklart stöder Faktum Faktura olika momssatser och kan även hantera beräkningen på fakturor som innehåller produkter med flera olika satser.

Automatiskt fakturanummer

Med hjälp av Faktum Faktura hanterar du enkelt nummerserier på dina fakturor. Programmet ser automatiskt till att dina kundfakturor kommer i nummerordning. Självklart finns möjlighet att ha flera parallella nummerserier för dina fakturor.

Beräknar automatiskt förfallodag

På varje faktura finns ett betalningsvillkor som bestämmer hur många dagar kunden har på sig att att betala fakturan. Betalningsvillkoren hämtas automatiskt från den inställning du gör på kundkortet. Utifrån dessa uppgifter beräknar Faktum Faktura automatiskt förfallodag och inkluderar detta på fakturan tillsammans med information om betalningsvillkoren.

Kundspecifika inställningar

Faktum Faktura låter dig göra kundspecifika inställningar och förval som automatiskt appliceras på fakturor, offerter och andra dokument som skapas till kunden. Detta gör det lätt att hantera olika försäljningsvillkor för olika kunder. Skriv in de gällande uppgifterna på kundkortet och Faktum Faktura återanvänder automatiskt dessa varje gång du skapar en faktura till kunden.